Stiže priča o paučku skoro pa pre najave (ako uzmemo u obzir moju dinamiku u poslednjih mesec, dva)!

Juče smo se par puta pripremale na izlazak iz kuće, pa nas je kiša odgurnula nazad… i kada smo konačno krenule u pohod, poodmakle nesmotreno, na krilima naših priča i planova… PLJUSAK! A polje… a toplo… pa vriskanje, glasno smejanje, trčanje, Radosna uzbuđeno ciči u kolicima… E ta sreća ne bi u sliku stala, čak i da nas je neko pokušao uslikati. Dugo nam se ovo nije desilo, ako je uopšte ikada… no… vratile smo se kući, osušile kose, presvukle se, skuvale čaj i naravno, spremne (ili spremna, dotična mi Ljubičica) za onog tamo pauka od prethodnog dana. Sada je poslužila jedna druga knjiga, a slične tematike kao prethodna, sa različitim idejama za razvoj fine motorike za decu od 1 do 5 godina, a ono što je čini zanimljivom je da su je pisale mame blogerke 😀 svaka je dala svoj doprinos, na osnovu rada sa svojom decom i to mi je baš nekako kul! Naziv je 99 Fine Motor Ideas for Ages 1 to 5.

Ja sam intervenisala samo kod seckanja rupica za prstiće, zahvaljujući kojima sada jedan žuti paaaauuuk visi na zidu pored vitrine sa čašama, šoljama i najlepšim čajnikom na svetu (jer, prijatelji).

Opet sam uradila istu stvar i uslikala stranicu sa prikazom potrebnog materijala i samog postupka. Koristili smo tu penicu, ustvari ja pojma nemam kako bih tom materijalu dala ime, poput tankog sunđera je, penastog 🙂 i mi smo uzeli žičice ili kako oni kažu, čistače cevi 🙂 i okice šljokice.

Eto… obećano- ispunjeno! Nadamo se da će se pauk iz pesmice sutra ipak malo sunčati… dosta je bilo ovog provlačenja kroz oluke i cevurine 🙂

P0

P1

P2

P3

P4
drugari 🙂

P6

About The Author

Ostavite odgovor

Close