Kakvo je ovo proleće, šta kažete!?

Ne pamtim april, kada sam iz džaka sa već odloženim zimskim stvarima izvukla Ljubičicin skafander, kapu i rukavice da bi mogla u dvorištu da napravi sneška, kojeg je sunce sutradan istopilo, a skafander se tog dana zamenio laganom jaknicom. I kiše… one iznenadne aprilske su se preselile u maj, pa taman da izađemo iz kuće, cvrc, par koraka nazad… U takvim momentima mi je važno da zaposlim Ljubičicu, kako joj neodlazak napolje ne bi teško pao. Juče se setila naše divne knjige 365 ustvarjalnih zamisli za majhne in velike, koju smo u par navrata već listali zajedno sa vama. Znam da je sve dostupno na internetu, ali ja baš volim kada je Ona uzme u ručice- njeno visočanstvo, Knjiga 🙂

Kako nas vesela meduza obraduje, kad god uđemo u kupatilo, delimo postupak izrade sa vama. Kao i izradu papirne čipke, koja ima mnogo varijacija! Kako je postupak jednostavan, predstavljen je samo fotografijom stranice knjige, nema potrebe za prevođenjem. Ionako je dečija mašta glavna alatka! Mi smo iskoristile samolepljive oči koje smo konačno našle u Teddy prodavnici, neopisivom brzinom se prodaju, i rastegljive, raznobojne vrpce, koje su nam prijatelji poklonili za izradu narukvica.

U narednim danima ćemo praviti sve češće stanovnike naših ćoškova- paukove, videćete uskoro i kako!

Sigurna sam da znate da volimo da čujemo i vaše ideje, zato- samo izvolite, razvucite našu krivu liniju od uva do uva, jer čim dođu iz vrtića ručice su spremne za rad, umor ne staje u tih pet dečijih godinica!

01

02

03
neko koristi momenat mamine nepažnje 🙂

04

05

 

About The Author

Ostavite odgovor

Close